el

el

Wednesday, September 2, 2015

Rasmi Pejabat Baru Unit Integriti

Last week hari jumaat, unit integriti merasmikan pejabat baru mereka adalah buat jamuan sikit. Bertambah sunyi lah Amin kat atas tu kan hahaha.. mana tak nya ramai kawan yang rapat dengan dia semua dah pindah ke bawah. Kat tempat amin tu tak adalah riuh rendah semeriah dulu kan tapi tak apa dila ada so tak adalah sunyi sangat amin tu hehehe..

Macam-macam menu disediakan masa jamuan kat integriti ni cuma bawa perut je haha..anyway thank you fatin sebab oder puding caramel dengan kak el. Cantik lighting pejabat dia orang tau luas pula tu yelah staff dia orang berapa orang je tak ramai pun..


 Tengok tu meriah kan banyak menu..


 Dari kanan ermy farhuda, aein sabitah dari unit latihan dan kak ienas







 Bila dah kenyang makan apa lagi wefie la amin ni hah..hehe


 Fatin ni dari unit integriti dah pindah ke office baru.


 Yang muncung mulut tulah Amin..perasan kurus lah tue haha




 Staff dari khidmat pengurusan


 Yang sebelah amin tu nana, dia pun dah berpindah unit integriti


Than you for reading this entry !

1 comment: